Business Finlandin Innovaatiosetelin 5000 € kehittämisrahan haku on auki

business finlandin 5000 euron Innovaatiosetelin haku on aukiINNOVAATIOSETELIN HAKEMUSPALVELU avattiin 15.1.2021

Miten innovaatioseteliä voi hakea? Mihin innovaatioseteliä voi käyttää ? Onko Innovaatioseteli ilmaista rahaa?

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin.

MITÄ? MIKSI? KENELLE? MITEN?

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Setelin arvo on 6 200 euroa (5 000 euroa + alv). Innovaatiosetelissä on 1000 € + alv omarahoitusosuus (riippumatta projektin koosta), mikä tulee maksaa suoraan palveluntuottajalle projektin päätyttyä. Kun palveluntuottaja on saanut omarahoitusosuuden suorituksen ja asiakas on raportoinut projektin, palveluntuottaja voi lähettää enintään 4000 € + alv. laskun Business Finlandiin.

Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Innovaatiosetelillä voit hankkia palveluita esimerkiksi innovaatiopalveluja tarjoavilta yrityksiltä, yliopistoilta, ammattikorkeakouluilta ja tutkimusorganisaatioilta. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Lue lisää Business Finlandin Innovaatioseteli -sivuilta

 

Lähde: Business Finland, www.businessfinland.fi 

BusinessFinland logo

Tags: , , ,

Trackback from your site.

Kommentit (4)

 • Avatar

  Ainon Elämänvireys c / o Aino Koponen

  |

  Kun palveluntuottaja on saanut omarahoitusosuuden suorituksen ja asiakas on raportoinut projektin, palveluntuottaja voi lähettää enintään 4000 € + alv. laskun Business Finlandiin. Vaikka palveluntuottaja on tehnyt muutaman kympin kotisivut asiakkaalle, hän saa 4000 € + alv. + 1000 € + alv. = noin 6000 €. + palveluntuottaja perii kotisivujen ylläpidosta 380 € sisältää alv:n, 3 kuukauden välein, asiakkaalta. “ONKO MENETTELY TEIDÄN MIELESTÄ OIKEIN???

 • Avatar

  Ainon Elämänvireys c / o Aino Koponen

  |

  Kollegani haki markkinontirahaa yrityksen kehittämiseen 2 500 €, josta -500€ pitää maksaa takaisin, tuli ilmoitus arpa ei tällä kertaa osunnut Teidän kohdalle. Kollegani odotteli pariviikkoa, onnittelut olette saaneet 5000 €, josta 1000 € tulee maksaa palveluntarjoalle. Kollega kertoi, että hän joutui maksamaan 5000 €:sta, arvonlisäveron. Kun palveluntuottaja on saanut omarahoitusosuuden suorituksen ja asiakas on raportoinut projektin, palveluntuottaja voi lähettää enintään 4000 € + alv. laskun Business Finlandiin. “ONKO TÄLLÄINEN REHELLISTÄ TOIMINTAA?” Ottaen huomioon tapauksessa, jossa palvelutuottaja laati muutaman kympin kotisivut. Ja perii kotisivujen ylläpidosta 380 € sis.alv:n, 3 kk:den välein/vuosi.

 • Avatar

  Kirsi Mikkola

  |

  Hei!
  Kiitos kommentistasi. Kertomasi mukainen menettely ei ole oikein, etenkään, kun Innovaatioseteliä ei saa käyttää kotisivujen rakentamiseen. Tästä olisi hyvä laittaa viesti suoraan Business Finlandille. Innovaatiosetelirahoitus on tarkoitettu ihan muuhun tekemiseen kuin kotisivuihin. Voi tarvittaessa auttaa prosessissa. /Kirsi Mikkola

 • Avatar

  Kirsi Mikkola

  |

  Hei Aino!
  Kiitos kommentistasi. Harmillinen tapaus. En osaa ottaa kantaa nyt muutoin kuin, että mielestäni asiassa on toimittu väärin jos raha on käytetty muuhun kuin rahoitusehdoissa olevaan palveluun. Se miten palveluun kohdistettua rahaa on käytetty. Pyydän, että olet yhteydessä Business Finlandin innovaatiosetelin myöntäjään. Innovaatiosetelin hankinnoista tulee maksaa ALV eli 24 % summan päälle. Voin kyllä auttaa eteenpäin asiassa.

Kirjoita kommentti

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoamme ja tuotamme asiantuntija- ja valmennusspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Kerromme siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Rekisteriseloste

Suomen vahvimmat Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy - Kirsi Mikkola