Annika Anttila

Annika Anttila, sisällöntuottaja

Annika-Anttila

Annikan asiantuntemus kumpuaa halusta ymmärtää ihmisen käyttäytymistä, halusta auttaa ja ikuisen oppimisen ilosta markkinoinnissa. Kokemusta on kertynyt vuosien mittaan matkailumarkkinoinnista Levillä. Työssään Levin Matkailussa hän on markkinointiviestinnän lisäksi tehnyt työtä projekteissa ja hankkeissa.

Aiemman päätyön lisäksi hän on 2012 vuonna perustamansa yrityksen kautta rakentanut liiketoimintaa korusuunnitteluun omassa yrityksessään sekä markkinointiviestintää useille yrityksille Tunturi-Lapin alueella suunnitellen sisältöjä verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan. Hän on myös itseoppinut graafikko. Annika on suorittanut markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnon vuonna 2015 Markkinointi-Instituutissa.

Annika auttaa rakentamaan yrityksellesi yksilöllistä markkinointia ja viestintää suurella sydämellä tavoittamaan entistä enemmän asiakkaita digitaalisten kanavien kautta. Työtä hän tekee tunnistamalla erilaisia tarpeita, tutkimalla, suunnittelemalla, tekemällä konkreettisia markkinoinnin toimenpiteitä digitalisaatiota ymmärtäen ja hyödyntäen laajaa verkostoaan ja luovuuttaan.

Annikan vahvuus työssään on tuottaa selkokielistä sisältöä esteettisellä otteella. Sosiaalisen ja iloisen luonteensa vuoksi hän on myös saanut kiitosta työstään verkostoitumisesta laajalle. Suurta iloa työssään hän saa tuodessaan yhteen tahoja, jotka toisensa kohdatessaan saavat aikaan jotain aivan erityistä. Tarinoiden tuominen mukaan liiketoimintaan, luovuus ja tekstin tuottaminen kumpuavat syvältä hänen sisältään.

Vastuualueet:

  • Sosiaalinen media
  • Sisällöntuotanto
  • Sisältömarkkinointi

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoaa ja tuottaa asiantuntija- ja koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia sähköisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Se siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Tietosuojaseloste


Verkkokaupan, digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median koulutusta yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille! Koulutuksemme sisältävät käytännönläheistä ja konkreettista digikoulutusta pienryhmissä