• Etusivu
  • 10 vinkkiä tehokkaaseen internetmarkkinointiin artikkelin linkit

10 vinkkiä tehokkaaseen internetmarkkinointiin artikkelin linkit

Tälta sivulta löydät lisävinkit artikkeliin Keski-Suomen matkailun teemalehti 2012:ssa.

Mistä saan lisätietoa?

Sähköisen liiketoiminnan kehittämiseen on vaikea löytää helposti tajuttavia suomenkielisiä ohjeita ja oppaita. Tämä sivuston tarkoitus on korjata tuo tilanne.

Tilaa siis tämän blogin syöte niin pysyt internet-markkinoinnin ja sähköisen liiketoiminnan kärryillä. Jos et vielä tiedä mikä on RSS-syöte, voit myös tilata tämän blogin kirjoitukset sähköpostiisi

Artikkelin linkit

1) Tuotteistaminen

Verkkoon tuotteistaminen on tuotteistamisen kuniinkuuslaji. Oivan esimerkin matkailupalveluiden tuotteistamisesta löydät espoolaisen Go Experiencen sivuilta.

Huomaan etenkin tuotteiden houkutteleva esilletuonti, kuvien runsas käyttö, lisämyynti ja helppo yhteydenotto.

2) Lisämyynti

Myy asiakkaalle aina hieman enemmän, kuin hän alunperin luuli ostavansa. Näin pääset tuplatyytyväisyyteen – hyvin palvellun asiakkaan lisäksi kassasi kiittää.

3) Lisää tekstiä sivuillesi

Laita ensin etusivusi kuntoon seuraamalla näitä ohjeita. Jos haluat oikein venyttää osaamistasi äärimmälle tasolle, tutustu ennen tehtävän suorittamista ohjeisiin hakukoneystävällisen tekstin tuottamisesta.

4) Hanki linkkejä

Usko tai älä, mutta linkkien hankkiminen on internetmarkkinoijan tärkein tehtävä. Alkuun pääset hankkimalla viisi uutta sivuillesi osoittavaa linkkiä seuraamalla näitä helppoja ohjeita. Jos taas tunnet olevasi superguru ja luet artikkelia muuten vain tai vakoilaksesi kilpailijasi toimia niin siirry suoraan kirjoittamaani mahtipontisesti nimettyyn artikkellin “Kaikki mitä sinun pitää tietää linkeistä.”

5) Sähköpostit

Koska pääsit tähän asti, niin uskon, että sanomamme hieman kiinnostaa. Jos näin on, niin silloin kannattaa tilata blogijuttujemme lisäksi myös noin 4 kertaa vuodessa ilmestyvä uutiskirjeemme, jossa kerromme vain supertärkeitä uutisia tai paljastamme naurettavan hienoja tarjouksia. Eli TILAA HETI KLIKKAAMALLA TÄTÄ LINKKIÄ!

6) Googlen ilmaiset palvelut

Hanki ensin Google-tili, jotta voit hoitaa yrityksesi Googlen kartalle.

7) Ota ilo irti TripAdvisorista

Olisi hassua olla hyödyntämättä maailman suurinta matkailusivustoa, varsinkin kun se ei maksa mitään. Eikö olisikin?

8 ) Seuraa

Asenna kotisivuillesi jokin kävijäseurantapalvelu! Mielestäni PK-yrittäjälle paras on ilmainen Google Analytics. Helpot ohjeet siihen löytyvät, kuinkas muuten, Sähköinen Liiketoiminta Suomen sivuilta.

9) Kommentoi

Ja kuten aina hyvään lehtiartikkeliin kuuluukin, kuuluu tähänkin mahdollisuus kommentoida sitä. Esitä siis reilusti artikkeliin ja siihen kuuluviin tehtäviin liittyviä kysymyksiä alla olevalla kommenttitoiminnolla!

10) Tykkää

Jos tykkäsit artikkelista niin kerro siitä kaverillesikin käyttämällä sivun oikeasta alalaidasta löytyvää “Tykkää” -nappia.

Kaipaatko lisäapua?

Kouluttaudu

Jos kaipaat lisäapua internetmarkkinoinnin kehittämiseen niin voit aloittaa tilaamalla meidät kouluttamaan itseänne sähköisen liiketoiminnan kehittämisessä. Aivan uusi matkailualalla vasta vähän suosiota saanut mullistava idea on, että kerää ryhmän innokkaita oppijoita yhteen ja tilaa kouluttajan paikalle aivan täysin ilman hankkeita tai alueellisia toimijoita.

Tutustu koulutustarjontaamme

Kouluttaudu lisää

Jos hieman edistyneemmille on Haaga-Heliassa tarjolla suunnittelemamme Matkailun, vapaa-ajan ja elämystalouden sähköisen liiketoiminnan erikoistumisopinnot. Kokonaisuus on yhteensä 30 opintopistettä. Pidä kiirettä, hakuaika loppuun marraskuun 2012 lopussa.

Hakuohjeet

Hanki henkilökohtaista opastusta

ELY keskus tarjoaa PK-yrityksille sopivaa eAskel-kehitysohjelmaa. Siinä yritys voi ostaa itselleen joko artikkelin kirjoittajan eli Ilkan tai verkkokauppaspesialisti Kirsin aikaa 3,5 päiväksi yhteensä 600 eurolla!

Lue lisää eAskel-ohjelmasta

 

Kirjoita kommentti

Sähköinen Liiketoiminta Suomi

Tarjoaa ja tuottaa asiantuntija- ja koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen ja riippumatonta konsultointia sähköisen liiketoiminnan eri osa-alueilta.

Se siis kertoo sinulle miten saat enemmän irti verkosta.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä


Verkkokaupan, digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median koulutusta yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille! Koulutuksemme sisältävät käytännönläheistä ja konkreettista digikoulutusta pienryhmissä